De debuutroman van Siska Mulder, nu in een voordelige editieAn Woud vindt zichzelf opnieuw uit. Met succes. Ze wordt copywriter bij een bekend reclamebureau, met een hippe vriendenkring en een mooie minnaar. Het leven lijkt An toe te lachen, maar al snel komen er barsten in het fundament. Waarom heeft ze geen contact meer met haar familie? Hoe zit het met de zus die ze moedwillig verzwijgt? Langza
Onderwerp
Zussen
Titel
Zus
Auteur
Siska Mulder
Taal
Nederlands
Editie
3de herz. dr.
Uitgever
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: Meulenhoff Boekerij B.V., 2011
ISBN
9789460926747
CloudLibrary
3hqdfg9

Over Siska Mulder

Siska Mulder (Amsterdam, 1 april 1971) is een Nederlands schrijfster, columniste en journaliste. Haar debuutroman Zus verscheen in 2005.

Biografie

Siska Mulder heeft haar vwo-opleiding gevolgd aan het Chr. College Nassau-Veluwe in Harderwijk. Ze voltooide in 1994 de hbo-opleiding Tekstschrijven, waar ze afstudeerde in de richting journalistiek. Ze werkte onder meer als verslaggever bij dagblad Trouw en het maandblad Marie Claire. In november 2005 verscheen haar debuutroman Zus bij uitgeverij Arena.

In het voorjaar van 2007 verscheen bij Thomas Rap haar tweede boek, Rimpelmania. Samen met schrijfster Manon Spierenburg gaat Mulder op zoek naar het waarom van de 'eeuwig-jong-obsessie'.

Augustus 2008 verscheen de literaire thriller Doof.

Met Susan Smit richtte ze het schrijfsterscollectief Writers on Heels op. Zij wilden de aandacht vestigen op het werk van een nieuwe generatie schrijfsters. …Lees verder op Wikipedia