E-boek
Nederlands

Met zachte hand

Siska Mulder (auteur)
Mijntje van der Lelie: carrièrevrouw, echtgenote, moeder. Voor de buitenwereld geslaagd, maar zelf vindt ze haar bestaan braaf en benauwend. Ze besluit het roer radicaal om te gooien. In Frederique, Berdine en Claire vindt ze bondgenoten. De vier brengen een ongekende woede in elkaar naar boven. Woede op mannen die vrouwen haten en wegkomen met hun misdaden. De vriendinnen besluiten de rollen om t
Titel
Met zachte hand
Auteur
Siska Mulder
Taal
Nederlands
Editie
2
Uitgever
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: Meulenhoff Boekerij B.V., 2013
ISBN
9789460236587
CloudLibrary
3hqgh89

Over Siska Mulder

Siska Mulder (Amsterdam, 1 april 1971) is een Nederlands schrijfster, columniste en journaliste. Haar debuutroman Zus verscheen in 2005.

Biografie

Siska Mulder heeft haar vwo-opleiding gevolgd aan het Chr. College Nassau-Veluwe in Harderwijk. Ze voltooide in 1994 de hbo-opleiding Tekstschrijven, waar ze afstudeerde in de richting journalistiek. Ze werkte onder meer als verslaggever bij dagblad Trouw en het maandblad Marie Claire. In november 2005 verscheen haar debuutroman Zus bij uitgeverij Arena.

In het voorjaar van 2007 verscheen bij Thomas Rap haar tweede boek, Rimpelmania. Samen met schrijfster Manon Spierenburg gaat Mulder op zoek naar het waarom van de 'eeuwig-jong-obsessie'.

Augustus 2008 verscheen de literaire thriller Doof.

Met Susan Smit richtte ze het schrijfsterscollectief Writers on Heels op. Zij wilden de aandacht vestigen op het werk van een nieuwe generatie schrijfsters. …Lees verder op Wikipedia