E-boek
Nederlands

Doof : een kind mag je nooit vergeten!

Siska Mulder (auteur)

Doof : een kind mag je nooit vergeten!

Genre:

Het boek waarmee Siska Mulder doordrong tot de top van de Nederlandse thrillerauteurs: een huiveringwekkende thriller over grenzeloze ambitie en het gemis van een kind.

Televisiepresentator Oscar Stellendam grijpt de kans om een live talkshow te presenteren. Door in zijn werk te vluchten probeert hij de dood van zijn zoon Jimmy te verdringen, terwijl zijn vrouw Stella er juist alles aan

Titel
Doof : een kind mag je nooit vergeten!
Auteur
Siska Mulder
Taal
Nederlands
Uitgever
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: Meulenhoff Boekerij B.V., 2011
ISBN
9789460926440
CloudLibrary
3hqp3r9

Over Siska Mulder

Siska Mulder (Amsterdam, 1 april 1971) is een Nederlands schrijfster, columniste en journaliste. Haar debuutroman Zus verscheen in 2005.

Biografie

Siska Mulder heeft haar vwo-opleiding gevolgd aan het Chr. College Nassau-Veluwe in Harderwijk. Ze voltooide in 1994 de hbo-opleiding Tekstschrijven, waar ze afstudeerde in de richting journalistiek. Ze werkte onder meer als verslaggever bij dagblad Trouw en het maandblad Marie Claire. In november 2005 verscheen haar debuutroman Zus bij uitgeverij Arena.

In het voorjaar van 2007 verscheen bij Thomas Rap haar tweede boek, Rimpelmania. Samen met schrijfster Manon Spierenburg gaat Mulder op zoek naar het waarom van de 'eeuwig-jong-obsessie'.

Augustus 2008 verscheen de literaire thriller Doof.

Met Susan Smit richtte ze het schrijfsterscollectief Writers on Heels op. Zij wilden de aandacht vestigen op het werk van een nieuwe generatie schrijfsters. …Lees verder op Wikipedia