Dwarsligger Nederlands

Hypnose

Lars Kepler (auteur), Tineke Jorissen-Wedzinga (vertaler)

Hypnose

Lars Kepler (auteur), Tineke Jorissen-Wedzinga (vertaler)
In de reeks:

1 exemplaar beschikbaar

dwarsligger 536 Lars Kepler Hypnose

Joona Linna 1

Erik Maria heeft gezworen nooit meer iemand onder hypnose te brengen. Maar als inspecteur Joona Linna hem om hulp vraagt bij een moordzaak waarbij de levens van twee jonge mensen op het spel staan, heeft hij geen andere keuze. Hij brengt een zwaargewonde getuige onder hypnose. Al snel wordt duidelijk dat Erik de prijs moet bet
Titel
Hypnose
Auteur
Lars Kepler
Vertaler
Tineke Jorissen-Wedzinga
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Zweeds
Oorspr. titel
Hypnotisören
Uitgever
[Amsterdam]: Dwarsligger, © 2018
917 p. ; 12 cm
ISBN
9789049806637 (paperback)

Beschikbaarheid en plaats in de bib

Pepingen

zondag: Gesloten
maandag: 17:30 - 20:00
dinsdag: Gesloten
woensdag: 15:00 - 18:00
donderdag: Gesloten
vrijdag: 14:00 - 18:00
zaterdag: 10:00 - 12:30

Adres

Trapstraat 7
1674 Pepingen
(Toon op kaart)

Contactgegevens

02 360 33 60
Beschikbaarheid Uitgave Plaats in de bib
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Uitgave
Dwarsligger, © 2018
Plaats in de bib
Volwassenen fictie
KEPL

Over Lars Kepler

Lars Kepler is het pseudoniem van het Zweedse echtpaar Alexander Ahndoril en Alexandra Coelho Ahndoril. Het stel debuteerde in 2009 met hun thriller 'Hypnose'.

Bij aanvang was de persoon achter het pseudoniem Lars Kepler onbekend. Het was de bedoeling van Ahndoril en Coelho om dit voorlopig zo te houden. De Zweedse krant Aftonbladet wist echter genoeg bewijzen te verzamelen om hard te maken dat Ahndoril en Coelho achter dit pseudoniem zaten.

De naam van het pseudoniem Lars Kepler komt voort uit de namen van de Zweedse schrijver Stieg Larsson en de Duitse wetenschapper Johannes Kepler.

Bibliografie

  • Hypnotisören, 2009 (Hypnose, 2010)
  • Paganinikontraktet, 2010 (Contract, 2011)
  • Eldvittnet, 2011 (Getuige, 2012)
  • Sandmannen, 2012 (Slaap, 2013)
  • Stalker, (2014)
  • Playground, (2015)
  • Kaninjägaren, (Jager, 2016)
  • Lees verder op Wikipedia

Suggesties