E-boek
Nederlands

De laatste dochter

Jane Casey (auteur), Irene Ketman (vertaler), Ireen Niessen (vertaler)
Een jonge vrouwelijke politiedetective wordt geconfronteerd met de moord op een vrouw en haar tienerdochter. De vijftienjarige Lydia heeft haar moeder en tweelingzusje gevonden en is daardoor de enige getuige. Maar zij weigert te praten...
Titel
De laatste dochter
Auteur
Jane Casey
Vertaler
Irene Ketman Ireen Niessen
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The last girl
Uitgever
Amsterdam: Ambo|Anthos, 2013
1 digitaal bestand
ISBN
9789041423801
CloudLibrary
3ku1qz9

Over Jane Casey

Jane Casey (Dublin, 1977) is een Ierse auteur van thrillers.

Biografie

Jane Casey werd geboren in Dublin en studeerde letterkunde aan Trinity College en later aan de universiteit van Oxford. Ze werkt momenteel als redacteur bij een uitgeverij in Engeland en woont met haar echtgenoot, een strafrechtadvocaat, in Londen.

Bibliografie

  • Spoorloos (2011)
  • The Killing Kind (2021)

Maeve Kerrigan-serie

  1. The Burning (2010) vertaling: Brandbaar (2012)
  2. The Reckoning (2011) vertaling: Vergelding (2012)
  3. The Last Girl (2012) vertaling: De laatste dochter (2013)
  4. The Stranger You Know (2013) vertaling: De vreemde bekende (2014)
  5. The Kill (2014) vertaling: De jacht
  6. After the Fire (2015) vertal…Lees verder op Wikipedia