E-boek
Nederlands

Dwalen tussen licht en donker

Deze uitgave is het eerste deel van de trilogie Voltooid verleden. Deel twee en drie zijn resp. De stem van een vrouw en De ontbrekende schakel. Eva is haar hele leven op zoek naar haar dochter, die na de geboorte van haar afgenomen is. Als de drieëntwintig-jarige Loeky op haar pad komt denkt ze eerst dat zij haar dochter is. Na een lange zoektocht, geholpen door haar stiefzoon en schoondochter,
Titel
Dwalen tussen licht en donker
Auteur
Henny Thijssing-Boer
Taal
Nederlands
Uitgever
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: VBK Media, 2013
ISBN
9789020533163
CloudLibrary
3hwcq89

Over Henny Thijssing-Boer

Henny Thijssing-Boer (Sint-Annen, 7 februari 1933 - Winschoten, 24 mei 2011) was een Nederlandse schrijfster.

Thijssing-Boer, dochter van een landarbeider, groeide op in de provincie Groningen. Op negenjarige leeftijd verhuisde zij naar Warffum. Zij ontwikkelde zich als autodidact tot een veel gelezen schrijfster van streekromans. Haar boeken dragen een protestants-christelijke signatuur tegen de achtergrond van het Groningse platteland.

In 1992 behaalde ze de eerste plaats in de top 100 van de leenrechtvergoeding over 1991 in Nederland.

Thijssing-Boer was gehuwd en laat twee kinderen na.

Bibliografie

  • Als de tijd daar is (1976)
  • Hoeve Marloes (1976)
  • Eens komt het geluk (1977)
  • Zon en Schaduw (1977)
  • De thuiskomst van Hidde (1977)
  • Wie liefde zaait (1978)
  • Dit kleine geluk (1978)
  • Toen de pereboom bloeide (1979)
  • Een mens is maar een men…Lees verder op Wikipedia